Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Garnier 5 sec Perfect Blur-Πρώτες Εντυπώσεις

  Garnier 5 sec Perfect Blur 

     
Αυτό το primer κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες αλλά εγώ άρχισα να το χρησιμοποιώ κατά τη διάρκει των γιορτών που χρησιμοποιούσα πιο συχνά μέικ απ και ήθελα να δείχνει καλύτερη η επιδερμίδα μου.Για όσους δεν ξέρουν τη χρήση των primers,είναι προϊόντα που προετοιμάζουν την επιδερμίδα για το μέικ απ-εξού και το όνομα (prime=προετοιμάζω).Δε χρησιμοποιείται σαν κρέμα,δεν ενυδατώνει την επιδερμίδα,απλώς εφαρμόζεται μετά την ενυδατική,βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και βοηθάει στο να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μακιγιάζ.
      Το συγκεκριμένο υπόσχεται ότι εξομαλύνει την επιδερμίδα και τους διεσταλμένους πόρους,λειαίνει τυχόν μικρές ρυτίδες,και σβήνει τη γυαλάδα.To "perfect blur" του ονόματος έχει να κάνει με τους διαχυτές φωτός που διαθέτει,οι οποίοι "σβήνουν" ή μάλλον "θαμπώνουν" τα σημάδια γήρανσης που αναφέραμε.Είναι ίσως το πιο προσιτό primer που κυκλοφορεί στην αγορά,όχι μόνο λόγω της τιμής του (10 € στα περισσότερα σημεία πώλησής του) αλλά και επειδή μπορείτε να το βρείτε ακόμα και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ.
    Προσωπικά,μου αρέσει πολύ να το χρησιμοποιώ ακόμα και μόνο του,λόγω της αίσθησης του χαρίζει.Έχει πολύ βελούδινη υφή ακόμα και μετά από ώρα και πράγματι χρειάζεται μόνο 5'' για να δράσει,όπως ισχυρίζεται και το όνομά του.Βοηθάει πολύ στην εξομάλυνση των πόρων και στη γυαλάδα και κρατάει αρκετά σταθερό το μακιγιάζ,αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το κάνει τόσο αποτελεσματικά όσο αντίστοιχα προϊόντα από πιο "επαγγελματικές" μάρκες.Είναι λογικό και επόμενο,μιας και η Garnier δεν είναι μάρκα επαγγελματικού μακιγιάζ.Θα το πρότεινα πιο πολύ σε γυναίκα που θέλουν να κρύψουν μικροατέλειες και όχι π.χ. σε άτομα με μεγάλο πρόβλημα ακμής που θέλουν να βελτιώσουν την υφή της επιδερμίδας τους,πριν βάλουν μέικ απ ή σε γυναίκες με πολύ λιπαρή επιδερμίδα.Είναι ό,τι πρέπει σε κοπέλες με κανονική-μεικτή επιδερμίδα που θέλουν κάτι επιπρόσθετο για να δείχνει καλύτερα το μακιγιάζ τους και για κοπέλες που θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά primer.


Για οποιαδήποτε απορία ή αν θέλετε να κάνω κάποιο review μη διστάσετε να μου αφήσετε μήνυμα ή κάποιο σχόλιο! ;-)

2 σχόλια:

  1. ρε εχεις μηπως καμια συμβουλη για να μενει πιο σταθερο με μεικ απ? γιατι τωρα το βαζω και παλι βγαινει πολυ ευκολα... δε θελω να βαζω και πουδρα εν τω μεταξυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να σου κρατάει σταθερό το μακιγιάζ πιο πολλή ώρα εφάρμοσέ το σε καθαρό πρόσωπο μετά την ενυδατική σου ή ακόμα και αν δε χρησιμοποιείς ενυδατική!Αν έχεις πρόβλημα παρ'όλα αυτά καλό θα είναι να δοκιμάσεις άλλο μεικ απ!Θα κάνω και ποστ για προιοντα για λιπαρές επιδερμίδες,keep an eye out! ;-)

      Διαγραφή